Om oss

Hillco Agenturer as er et firma i Hillcogruppen as med historie tilbake til 1973 .
Ved fisjon og oppkjøp besto Hillcogruppen i sin tid av:
  • Hillco Norge as
  • Hillco Agenturer as
  • Olav Berge as
  • Hillco Eiendom as

Hillco Norge as ble etablert i 1973 og utviklet seg til å bli en ledende grossist innen kommersiell kjøling med fokus på maskinløsninger og varmegjenvinning for dagligvarebutikker.  Vi var indirekte leverandør til de store kjedene gjennom leverandører av kjølemøbler.

Olav Berge as ble kjøpt opp og utviklet videre som importør og grossist med nisjeprodukter innen VVS.

I 1996 valgt man å selge Hillco Norge as og Olav Berge as ut av gruppen.

Hillco Norge as drev fra starten av også med agenturvirksomhet og direkteleveranser til norsk industri.  I 1980 ble denne virksomheten skilt ut i eget selskap og registrert som Hillco Agenturer as.

Hillco Agenturer as representerer flere utenlandske produsenter som hver innen sitt område betraktes som ledende.  Hovedprodukter er elektriske rørelementer, varmekabler, termostater, brytere, motorer, ventiler, pumper etc.  Våre kunder er produsenter av ulike varmeprodukter, komfyrer, vannvarmere, bodkjølere, vaskeanlegg o.a.

I de senere årene har Hillco Agenturer as gått inn på et nytt område med materiell for montasje av varmepumper og luftkjølere. Vi samarbeider med produsenter i Europa og Asia.  Vi har investert i verktøy og jigger for produksjon av konsoller og braketter etter egne spesifikasjoner. I Kina har vi hyret inn en frittstaående QC aktør som går inn og kvalitetssikrer alle leveranser.

Login Form